Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΗΣΕΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Παλαιό Ψυχικό:  οικόπεδο με ή χωρίς κατοικία μεγαλύτερο των 3.000τμ ανεξαρτήτως τιμής. Η ζήτηση είναι σοβαρή και προέρχεται από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία.

Χίλτον: Διαμέρισμα 150τμ και μεγαλύτερο με μεγάλη βεράντα και πανοραμική θέα ή άνοιγμα . Ο αγοραστής δέχεται και διαμερίσματα που χρήζουν ανακαίνισης. Τιμή όχι μεγαλύτερη από 3.000 το τετραγωνικό.

Κολωνάκι: Διαμέρισμα από 80 έως 120τμ , σε μεγαλύτερο από τον 2ο όροφο και τιμή όχι μεγαλύτερη των 250.000 ευρώ.

Αττική, Αργολίδα , Κορινθία :  Πελάτης εξωτερικού που έρχεται τον Απρίλιο ζητά μονοκατοικία πρώτη γραμμή στη θάλασσα, σε μέγιστη απόσταση από το Ελ. Βενιζέλος  μιάμιση ώρα και τιμή έως 400.000 ευρώ. Αν υπάρχει μεζονέτα θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Σαρωνίδα : Βίλα σε άριστη κατάσταση , minimum 400τμ, με πισίνα ή δυνατότητα να φτιαχτεί και οικόπεδο τουλάχιστον 4 στρέμματα, πάνω στη θάλασσα. Τιμή έως 6.000.000ευρώ. Ο πελάτης είναι Ρώσος και θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφικό υλικό προκειμένου να του αποσταλεί.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Μάτι, Νέα Μάκρη, Ραφήνα: Μονοκατοικία επιπλωμένη με τουλάχιστον τρία υπνοδωμάτια και κήπο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Τιμή ενοικίασης αναλόγως της ποιότητας και του μεγέθους. Αν υπάρχει ένα καλό ακίνητο ο πελάτης θα μπορούσε να πάει και σε Βουτζά ή Καλλιτεχνούπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.