Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !


Το τοπίο στο real estate έχει αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια, δραματικά για τους πωλητές  και επ ωφελεία των αγοραστών.
Κάθε χρόνο από το 2008 και μετά γίνονται  συνεχείς αλλαγές που αποσυντονίζουν τους επαγγελματίες του real estate, άλλους τους πετάνε εκτός αγοράς και άλλους τους αναγκάζουν να ανασυστήσουν τα χαρτοφυλάκια  τους και ν αλλάξουν τελείως προσανατολισμό.
Η EPSILON TEAM δημιουργήθηκε το 2009 όταν ακόμα είχαν ζήτηση τα μεγάλα ακίνητα στα ακριβά βόρεια προάστια και στο κέντρο της πόλης.
Ακίνητα 400+ τετραγωνικών με κήπους και πισίνες στη Φιλοθέη και στο Ψυχικό, ρετιρέ στο Κολωνάκι και στα Ανάκτορα, ακίνητα εκατομμυρίων ευρώ.
Ένα χρόνο αργότερα αναγκασθήκαμε να αλλάξουμε τελείως το χαρτοφυλάκιο μας και να στραφούμε στα οικονομικά διαμερίσματα με τιμές μέχρι 500.000. Η κρίση είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια της , οι … έχοντες έβγαζαν σιγά σιγά τα μεγάλα ποσά εκτός Ελλάδος ή τα κρατούσαν για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους στην κρίση που διαφαίνονταν οτι έρχεται και οι αστοί με σημαντικές όχι όμως υπέρογκες καταθέσεις τοποθετούσαν τα χρήματα τους στη μέχρι τότε ασφαλή επένδυση των ακινήτων .
Το 2011 άρχισε ο πανικός. Οι πωλητές με ένστικτο, γνώση της αγοράς και έναν καλό κτηματομεσίτη στο πλευρό τους, έριξαν τις τιμές και πούλησαν σε εξωφρενικά μεγάλα για σήμερα ποσά. 
Οι άλλοι, εκείνοι που συνέχισαν να κάνουν «ρεπορτάζ αγοράς», δηλώνοντας «εγώ δεν έχω ανάγκη ,δεν ξεπουλάω» έμειναν με τα ακίνητα … στο χέρι και σήμερα αντιμετωπίζουν την εξοντωτική φορολογία που σε συνδυασμό με την πτώση των εισοδημάτων τους , τους οδηγούν να … ξεπουλήσουν.
Παράλληλα πολλοί επιχειρηματίες καταστράφηκαν και αναγκάσθηκαν να εκποιήσουν σε μια νύχτα τα ακίνητά τους έναντι πινακίου φακής. Γεγονός που έριξε τις τιμές των ακινήτων ακόμα πιο χαμηλά. Και όσο αυτό συνεχίζεται θα συνεχίζεται και η πτώση των τιμών.
Όλα αυτά μας ώθησαν να δημιουργήσουμε τη  «λίστα ευκαιριών». Ετσι ονομάσαμε στην Epsilon Team τη λίστα των πελατών που καθημερινά μας ζητούν την ευκαιρία. 
Και η λίστα αυτή είναι μεγάλη !
Κάποτε οι ζητήσεις είχαν τη μορφή: Ζητείται ακίνητο τόσων τετραγωνικών, τάδε ορόφου που κατασκευάστηκε μετα το τάδε έτος στην τάδε περιοχή. Σπάνια προσδιόριζαν ακριβώς το μπάτζετ τους και αν το προσδιόριζαν με ευκολία το ξεπερνούσαν .  Σήμερα η ίδια ζήτηση έχει και το ανώτατο ποσό που διαθέτει ο αγοραστής , ποσό που δεν το υπερβαίνουν σχεδόν ποτέ.
Γι αυτό δημιουργήσαμε τη « λίστα ευκαιριών»  με καταγεγραμμένες πολύ συγκεκριμένες ζητήσεις και  αγοραστές έτοιμους να αγοράσουν αυθημερόν.
Και  αποφασίσαμε να δημοσιεύουμε καθημερινά τις ζητήσεις μας στο blog της εταιρείας προκειμένου να καλύψουμε τους πελάτες μας αγοραστές αλλά και να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσους επιθυμούν ή πρέπει να πουλήσουν … χθές!
Αν έχετε ακίνητο που καλύπτει μια από τις ζητήσεις τις οποίες δημοσιεύουμε καλέστε μας τώρα.
Αν πάλι ανήκετε σ εκείνους που θέλουν να αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας καλέστε μας και γραφτείτε στη λίστα. 
Μόλις βγει στην αγορά το ακίνητο που επιθυμείτε, ανεξαρτήτως αν το έχει αναλάβει το δικό μας γραφείο ή κάποιο άλλο , θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τα μεγαλύτερα γραφεία της Αττικής και όχι μονο. 

Να λοιπόν η ευκαιρία !
Αποκτήστε την τώρα μόνο από την EPSILON TEAM real estate PLUS


Εβίτα Ελευθερουδάκη
Broker/owner



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.