Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Αγορές με πληρωμή στα … ξένα !

Από τις αγορές ό,τι νάναι , πήγαμε στις αγορές με μέτρο και αυστηρά κριτήρια, περάσαμε μια τριετία στις αγορές μεγάλης ευκαιρίας και καταλήξαμε από τον Σεπτέμβριο του 2015 μετά τα capital control , στις αγορές με πληρωμή στο εξωτερικό.
Όσοι έβγαλαν χρήματα εκτός Ελλάδος την εποχή της μεγάλης ανασφάλειας εν όψει αριστερής κυβέρνησης , έχουν σήμερα τη δυνατότητα να αγοράσουν τα καλύτερα σπίτια στις φθηνότερες τιμές. Και αυτό γιατί οι πωλητές ακινήτων στα prime locations της χώρας, Κολωνάκι, Ανάκτορα, Ψυχικό, Φιλοθέη , Γλυφάδα, Μύκονο κλπ είναι όλοι τους άνθρωποι που είχαν από παλιά λογαριασμό εξωτερικού και μόνο εκεί επιθυμούν να εισπράξουν το τίμημα της πώλησης.
Μια απολύτως νόμιμη συναλλαγή εφ όσον και οι δυο πλευρές έχουν νόμιμους λογαριασμούς εξωτερικού . Ο φόρος πληρώνεται στην Ελλάδα και το τίμημα , είτε με επιταγή τραπέζης εξωτερικού στον πωλητή ,  ο οποίος την καταθέτει στη δική του επίσης τράπεζα εξωτερικού, είτε με μεταφορά απο λογαριασμό σε λογαριασμό.
Κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται τις Ελληνικές τράπεζες και προπαντός τις κυβερνητικές υποσχέσεις ότι δεν υπάρξει κούρεμα καταθέσεων δεδομένου ότι αντίστοιχες διαβεβαιώσεις έγιναν και μια μέρα πρίν την επιβολή των capital control. Όπως ακριβώς η παραβολή του βοσκού με τον λύκο ...

1 σχόλιο:

 1. Αγαπητοί Χαίρετε.
  Είμαι ένα συγκεκριμένο δανειστή με έχει ως στόχο να βοηθήσει όλους
  Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω
  αλληλογραφίας σε περίπτωση ανάγκης.
  Είμαι διαθέσιμη για όλα τα είδη των δανείων.
  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου:
  E-mail: alexfranck03@gmail.com
  Με εκτίμηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.